Διαστημικές αποστολές

Διαστημικές αποστολές

Η Planetek συμμετέχει στον καθορισμό και την υλοποίηση λογισμικού διαστημικών συστημάτων για αποστολές Παρατήρησης Γης (Earth Observation).

Η εμπειρία της Planetek εγγυάται την αξιοπιστία της στον ορισμό και την υλοποίηση λογισμικού για συστήματα εδάφους και διαστημικά συστήματα αποστολών Παρατήρησης Γης και Κοσμικής εξερεύνησης. Οι δυνατότητές της εκτείνονται από τον ορισμό του συστήματος, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξή του, μέχρι την επικύρωσή και την επί τόπου παράδοση.

Στα περισσότερα από 15 χρόνια της εμπειρίας μας, συμβάλλαμε στον ορισμό και την υλοποίηση του λογισμικού για διαστημικές αποστολές όπως οι ERS, Envisat, COSMO-SkyMed, COSMO Second Generation, PRISMA και Solar Orbiter.

Πάνω από δεκαπέντε έτη εμπειρίας σε λύσεις Γεωπληροφορικής (Παρατήρησης Γης) σε συνεργασία με τον Ιταλικό και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, καθιστούν την εταιρία προμηθευτή συστημάτων πραγματικού χρόνου, σχεδιαστή διαστημικού λογισμικού και μεταγλωττιστή και προγραμματιστή γλωσσών προγραμματισμού. Προμηθεύουμε εξειδικευμένες διεπαφές στους χρήστες επιτρέποντας τους να αξιοποιήσουν τους πόρους του συστήματος στο μέγιστο και σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, παρέχουμε συστήματα και τεχνολογίες σχεδιασμένα για την λήψη και επεξεργασία δορυφορικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από τα όργανα του διαστημικού σκάφους και για την αρχειοθέτηση, διανομή, δημοσίευση και κοινοποίηση των παραγόμενων προϊόντων, ενώ επίσης προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανικής για νέες αποστολές, μελέτες σκοπιμότητας, ορισμό αρχιτεκτονικής για συστήματα ελέγχου εδάφους, προδιαγραφές απαιτήσεων και σχεδιασμό συστήματος. Οι παραπάνω δραστηριότητες κατηγοριοποιούνται ως συστήματα και τεχνολογίες του  «Ground Segment».

μοιραστείτε το